Win Exclusieve Dark Phoenix Prijzen!

In verband met de aankomende release van X-Men Dark Phoenix zijn wij deze keer wel heel erg verwend door onze vrienden bij Fox. Want niet alleen mogen wij een aantal exemplaren op bluray weg geven, maar we hebben een zeer exclusieve prijs weten te bemachtigen en ook die kan je dus winnen.

Zoals ik al zei hebben we bij deze winactie niet alleen X-Men Dark Phoenix op bluray om weg te geven. Nee, nu hebben we iets heel bijzonders om weg te geven en dat is een zeer exclusieve en gelimiteerde replica van de helm van Magneto.

Win Exclusieve Dark Phoenix Prijzen!

Goed, hoe win je deze prachtige prijzen? We willen maar één ding van je weten:

Wie is jouw favoriete X-Men karakter en waarom?

Laat jouw antwoord achter bij de reacties en wie weet win jij dan deze zeer exclusieve Magneto helm en een X-Men Dark Phoenix bluray.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op zondag 6 oktober om 21.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.
Beelden: youtube | Foto's: Fox

  8 reacties aan “Win Exclusieve Dark Phoenix Prijzen!”

 1.  

  Wolverine. Makkelijk aardappels schillen

 2.  

  oke het is misschien niet de grootste van hen allen maar ik krijg nog steeds de rillingen over mijn armen als ik deze scene zie ” https://www.youtube.com/watch?v=vxNa8gOycdE
  Evan Peters’ Quicksilver in X: Men Days of Future Past,
  waarin het lied van Jim Croce – Time in a bottle zo mooi en heerlijk lekker klinkt terwijl Quicksilver zijn moment grijpt en laat zien hoe mooi het zou zijn als je tijd in een doos kunt zetten en jij jou ding kunt doen…heerlijk..

 3.  

  Mijn favoriet is Deadpool. In de X-Men films die we tot nu toe gezien hebben zat hij nog niet (vast een rechtenkwestie), maar deze gast is natuurlijk echt badass! Lekker cynisch en grof en ook zeker altijd grappig. Ik kan niet wachten op de derde film.

 4.  

  Cyclops

  Dat is namelijk 1 van de oorspronkelijke X-Men !

  Alleen kijk je dan letterlijk door iemand heen …

 5.  

  logan natuurlijk
  me kleinzoon is naar hem vernoemd

 6.  

  Een woord: Mystique
  Waarom. Zo echt en toch weer niet.

 7.  

  Storm! Lekker controle over het weer! Stel je eens voor nooit meer regen en sneeuw in Nederland! Misschien een keer wanneer ik dat wil voor de lol…!

 8.  

  Gambit! Jammer dat het zo lang duurt voordat de film rondom dit personage eindelijk gemaakt wordt. Ik vond Taylor Kitsch wel heel leuk als Gambit in Wolverine

 Reageer