Dit Zijn De Hitman First Season Winnaars.

Zakken vol met post kregen we binnen voor onze Hitman prijsvraag, maar we hebben toch weer een winnaar uit kunnen kiezen. Maar….daar blijft het niet bij, want wij hebben ook nog een leuke Hitman verrassing voor de mensen die toch nog deze game willen winnen.

Wij hadden voor deze prijsvraag één simpele vraag en drie mooie prijzen. De vraag was “wat is jouw favoriete hit, man?” en degene die wij blij gaan maken met Hitman: The Complete First Season voor de PS4 is geworden:

 

Imar Bouwman, met het volgende antwoord:

Grootste hit en heerlijk om op te gamen is Bad van David Guetta alleen de buren vinden het wat minder!

Gefeliciteerd Imar! Stuur even je contactgegevens naar contact@prutsfm.nl en dan zorgen we dat de game zo snel mogelijk jouw kant op komt.

En nou hoor ik jullie denken “maar je had het toch over drie prijzen?” Ja, dat klopt. Alle mensen die mee hebben gedaan aan deze winactie wilden de PS4 game hebben en daar hadden we maar één exemplaar van en dus hebben we nog een PC en Xbox versie in de kast liggen en die gaan we weg geven op onze Facebookpagina via een bliksemverloting. Dus hup, hup hup, naar Facebook en WIN!!

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en  hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

Beelden: giphy.com | Foto: arstechnica.com

 Reageer