Dit Zijn De Why Him? Bluray Winnaars

Hebben we allemaal een mooie Koningsdag gehad? Ja? Dat is mooi, maar wij gaan hem voor een aantal mensen ook nog even mooi afsluiten. Want…de winnaars van de Why Him? winactie zijn bekend!! Wij vroegen jullie om je meest beschamende ‘meet the parents’ momentje en er zaten wat mooie verhalen bij, maar helaas kan niet iedereen winnen. Maar deze gelukkige winnaars gaan dus wel binnenkort op de bank zitten met een Why Him? bluray in de speler.

Dit Zijn De Why Him? Bluray Winnaars

Anna kwam met deze:

Uitgebreid gekookt met veel vlees was ik vergeten dat mijn schoonouders vegetarisch zijn

En ook Alex krijgt een Why Him? bluray thuis dankzij deze awkward anecdote:

Bij je eerst bezoek binnenkomen met schoenen vol hondenpoep,en de vloerbedekking zo besmeuren is geen beste eerste indruk

Anna en Alex gefeliciteerd! Willen jullie je adresgegevens mailen naar contact@prutsfm.nl en dan komen de blurays zo snel mogelijk jullie kant op. En voor de mensen die deze keer achter het net gevist hebben…geen nood, want de komende periode hebben wij nog een paar hele mooie winacties voor jullie.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en  hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.
Foto: Fox

 Reageer