Review Guardians Of The Galaxy Vol 2

In 2014 had Marvel een super hit met de science fiction comic book movie genaamd Guardians of the Galaxy. Zo een beetje niemand was bekend met deze groep van superheroes en het was dus eigenlijk een grote gok van Marvel of de film een succes zou worden ja of nee. In dit geval een goeie gok, want de hoeveelheid lof die Guardians over zich heen kreeg was overweldigend. Mijn persoonlijke verwachtingen voor Volume 2 waren torenhoog, lees snel verder om te weten te komen of mijn verwachtingen zijn waargemaakt, of misschien zelfs wel overtroffen!

Review Guardians Of The Galaxy Vol 2

It’s probably good we didn’t deliver him to his dad like we was hired to do. Yeah, that guy was a jackass.

Dit is een quote uit Guardians of the Galaxy 1. Dit is een quote uit Guardians of the Galaxy 1. Ze hebben het hier over Starlord, en hoe het eigenlijk de bedoeling was om hem af te leveren bij zijn vader, maar dat ze blij zijn dat ze dat niet hebben gedaan, want zijn pa is dus een beetje een ezel. 

Guardians of the Galaxy Vol. 2 Teaser Trailer

 Guardians Volume 2 duikt dieper in de relatie tussen Starlord en zijn vader. Of zijn vader echt de jackass is die er beweerd word, is een vraag die in Volume 2 beantwoord gaat worden. Veel vragen die je misschien zult hebben na het gezien te hebben van Volume 1 worden allemaal beantwoord, en ik moet je eerlijk toegeven dat ik prima heb genoten van het verhaal en de aanwezige continuiteit op Volume 1.

Review Guardians Of The Galaxy Vol 2

Wat mij betreft is Guardians of the Galaxy volume 2 een sequel die thuis hoort in het rijtje van perfecte sequels zoals Terminator 2 en Aliens. Ik heb van begin tot eind genoten van alles wat deze film mij te bieden had. Meerdere malen betrapte ik mezelf en de rest van het publiek op hardop lachen om de vele momenten van humor en komedie. 

Review Guardians Of The Galaxy Vol 2

De chemistry tussen de Guardians is goed en interessante en goed geschreven karakters als bijvoorbeeld Yandu en Nebula maken ook hun terugkeer. Er was geen sterke set-up voor de volgende Marvel film aanwezig, maar dat was verre van noodzakelijk, Guardians Volume 2 kan met gemak op eigen benen staan zonder hulp van de rest van het Marvel universum.

 Review Guardians Of The Galaxy Vol 2

Was Guardians Volume 2 beter dan zijn voorloper? Ik vind van wel! Het is vandaag de dag best zeldzaam dat een sequel op een populaire film de verwachtingen waarmaakt of overtreft. In mijn ogen heeft Guardians Volume 2 dit dus wel gedaan, en daarom wordt deze film op PrutsFM beloond met 4 en een halve ster! Simpelweg één van de must sees van 2017!

Review Guardians Of The Galaxy Vol 2

 

  Een reactie aan “Review Guardians Of The Galaxy Vol 2”

  1.  

    Well damn, ik heb deel 1 nog niet eens gezien en I know shame on me, maar mijn lijst met films die ik nog moet zien is sowieso lang :p. Maar nu wil ik deel 1 en natuurlijk deel 2 ook echt zien!

 Reageer