Win Just Cause 3 Voor De PS4!

Just Cause 3 is een heerlijke game waarmee je jezelf uren lang kan bezig houden. Rico Rodriguez knalt er lekker op los en je kan met hem mee op avontuur van het luchtruim tot aan de zeebodem. En met ongeveer 1000 vierkante kilometer aan complete vrijheid kan je helemaal los gaan. Wie wil deze game nou niet hebben? Nou, dat komt dan mooi uit, want wij geven meerdere Just Cause 3 voor de PS4 weg.

Dat ziet er weer moddervet uit hè? Dus jij wilt deze game winnen? Ga dan even naar onze Facebook pagina en doe mee aan onze like & win actie!!

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op vrijdag 5 mei om 21.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Beelden: youtube.com | Foto: youtube.com

  Een reactie aan “Win Just Cause 3 Voor De PS4!”

  1.  

    das is lekker heb geen facebook
    daar gaat me game

 Reageer