Ben Jij Eén Van De Wyrmwood Winnaars?

Voor onze laatste actie van 2015 mochten wij drie BluRays van de zombiefilm Wyrmwood weg geven. Ben jij één van de gelukkigen?

Deze actie was alleen voor onze Facebook vriendjes, dus ga snel naar onze Facebook pagina om te zien of jij één van de drie Wyrmwood BluRays hebt gewonnen.

En heb je deze keer nou niet gewonnen? Hou PrutsFM altijd goed in de gaten, want er valt bij ons vaak genoeg mooie prijzen te winnen…ook in 2016! Zo maak je in januari al kans op een BluRay van Straight Outta Compton.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

Beelden: youtube.com | Foto: dendy.com.au

 Reageer