Win Een Jurassic World: Fallen Kingdom Bluray

Het is weer tijd voor een fijne winactie en deze keer mogen we van onze vrienden bij Universal een aantal blurays weg geven van Jurassic World: Fallen Kingdom. Dus…

Zoals jullie van ons gewend zijn geven we de Jurassic World: Fallen Kingdom blurays natuurlijk niet zo maar weg, nee, daar moet je wel wat voor doen. En dat is de volgende vraag beantwoorden:

Wat is jouw favoriete Jurassic Park/World film en waarom?

Antwoorden op een briefkaart…nee hoor, laat maar gewoon je antwoord achter bij de reacties en wie weet win jij dan wel zo’n prehistorisch goede Jurassic World: Fallen Kingdom bluray.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op donderdag 25 oktober om 20.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.
Beelden: facebook | Foto: filmdepot.nl

  11 reacties aan “Win Een Jurassic World: Fallen Kingdom Bluray”

 1.  

  De eerste,omdat het toen allemaal nog nieuw en verrassend was
  Erg onder de indruk toen de bioscoop verlaten

 2.  

  Ik ga ook voor de eerste, helemaal leuk was om te zien hoe ze de effecten deden.

  bijv. het glas water laten trillen omdat er een dino aan kwam lopen, dat ze daarvoor een elastiekje gebruikten, etc etc

  ja de eerste blijft de beste

 3.  

  Absoluut deel 1 deze heb ik samen met mijn vader in de bioscoop gezien , destijds was er ook een hoop speelgoed van dinosaurius tegelijktijdig met de film

 4.  

  tja, ook deel 1. Het was toen verrassend en nieuw.

 5.  

  De eerste want toen ging ik op date,en ik vond het een film voor mannen dacht ik. Maar he ik vond de film verrassend leuk met veel special effects . En die vriend heb ik nog steeds kunnen we deze film mooi samen kijken

 6.  

  Markie! Al betaal je me 1000 euro om die blu ray van je aan te nemen zou ik em nog niet willen!
  Dat te hebben gezegd, moet ik me aansluiten bij de andere comments en zeggen dat deel 1 ongetwijfeld de beste is! De special effects uit deel 1 zien er beter uit dan die van films die vandaag de dag released worden.
  Speciale shoutout naar de very underrated ”the lost world” een film met Jeff Goldblum in de hoofdrol, wat wil een mens nog meer?! wederom fantastische effecten en zo nu en dan ongekend spannend, bijna spannender dan deel 1. Goeie actie scènes. Kortom top!

 7.  

  Jurassic Park 3D
  ben groote 3d fan

 8.  

  tja, ik zal er niet teveel over vertellen want anders vertel ik misschien een paar spoilers voor mensen die deze nog niet hebben gezien.
  De eerste blijft de beste en na meerdere keren gezien te hebben snap ik hem ook eindelijk…. maar even serieus als je nu weer de eerste ziet dan zijn zelfs de special effects nog up to date als je dit vergelijkt met de laatste film. het verhaal is zo goed in elkaar gezet dat het zelfs in je stoutste verwachtingen en verbeeldingen niet te verhappen zijn, dat dit echt een realiteit kan worden en dat laat je de rillingen over je lichaam gaan en dat voor het verhaal alleen al laat staan de special effecten en dan de acteurs die perfect op elkaar zijn ingespeeld en het acteerwerk is als een diamant geslepen zo goed en mooi dat als je 2D kijkt het realistisch gaat worden laat staan als je 3D kijkt want dan ben je er helemaal in verweven…. met één woord wauw en dan nog eigenlijk fantastisch, terwijl ik dit hier type ga ik het weer kijken want misschien heb ik wat gemist. bedankt prutsfm u heeft mij nu weer gestimuleerd en aangespoord om dit deel te kijken en misschien de rest van de 4 delen, die in mijn ogen minder zijn maar ik kan niet anders……bedankt….

 9.  

  The Lost World blijft mijn favoriet. De actiescène met de 2 T Rexen tegelijk is zo goed in mekaar gezet dat je echt op het puntje van je stoel zit de hele tijd. Plus i love goldblum.

 10.  

  De eerste, Jurassic Park. Deze film heb ik ontzettend vaak gezien omdat ik in die tijd na schooltijd in een bioscoop werkte en dan vaak achter in de zaal zat.

  Natuurlijk waren de effecten baanbrekend, maar ook het verhaal heeft een mooie opbouw en zit vol spannende scenes. Ik ga nog steeds graag naar elk vervolg toe, maar zo magisch als de eerste was, worden ze (helaas) niet meer.

 11.  

  De eerste Jurassic Park film, want toen zag ik voor het eerst een echte dinosaurus.

 Reageer