Trailer Far Cry New Dawn

Helemaal niemand wist dat Far Cry New Dawn er aan zat te komen. Het vervolg op Far Cry 5, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Zeventien jaar na een wereldwijde nucleaire ramp, belandt de speler in een bijna onherkenbaar en verwilderd, maar prachtig Hope County. O o, dat kan dus ook helemaal fout gaan, denk Fallout 76, was dat ook niet een nieuwe skin over een oude game? 15 februari kunnen we Far Cry New Dawn spelen.

Ziet er wel heel vet uit zeg!

Trailer Far Cry New Dawn

Zeventien jaar na een wereldwijde nucleaire ramp, belandt de speler in een bijna onherkenbaar en verwilderd maar prachtig Hope County, Montana. Na de chaos begon het normale leven hier stilaan terug te keren, tot de overlevenden te maken kregen met een nieuw kwaad: The Twins, Mickey en Lou, leiders van de genadeloze Highwaymen bende. Deze tweelingzussen zijn opgegroeid zonder wetten of regels en zijn vastberaden om de overlevenden te beroven van al hun bezittingen. Aan spelers de taak om daar een stokje voor te steken.

 

Trailer Far Cry New Dawn

Spelers bereiden de strijd tegen The Twins voor in thuisbasis Prosperity. Hier starten spelers, samen met de overlevenden, een eigen community, maken ze wapens en voertuigen en trainen ze hun Guns for Hire, onder wie een aantal bekende gezichten. Deze thuisbasis wordt gedurende de game verder uitgebouwd en biedt zo meer mogelijkheden om krachtigere wapens en uitrusting te maken. De thuisbasis is eveneens het startpunt voor Expeditions. Deze avonturen spelen zich af op uiteenlopende, memorabele locaties in de Verenigde Staten. Daar is het aan spelers om waardevolle materialen veilig te stellen en zo snel mogelijk weer weg te glippen, terug naar Hope County.

 

Trailer Far Cry New Dawn

 

Trailer Far Cry New Dawn

 

Trailer Far Cry New Dawn

 

 

Lekker man, wilde vrouwen totaal van God los, Markie houdt ervan.

 

 Reageer