Review: Jupiter Ascending Met Mila Kunis

Heb je één van mijn vorige reviews gelezen hier op PrutsFM, dan zul je weten dat ik absoluut geen fan ben van, zoals hoe ik ze noem, tiener actiefilms. Het perfecte voorbeeld hiervan is The Hunger Games. Vind jij dat soort films helemaal top, dan zul je je uitstekend vermaken met Jupiter Ascending. Vanaf  5 februari in de Nederlandse bioscoop.

Review: Jupiter Ascending Met Mila Kunis

Wat: Mila Kunis en Channing Tatum, die halverwege de film zijn shirt kwijtraakt!, delen samen de hoofdrol. De on-screen chemistry tussen deze twee voelt ontzettend geforceerd, en het verhaal waarmee zij het moeten doen is totaal niet te volgen, en dat is nog zacht uitgedrukt. Er is geen gebrek aan actie, maar als je de ene actiescène hebt gezien, heb je ze allemaal wel gezien. Het grootste gedeelte van de film zat ik, mede dankzij het over gecompliceerde plot, mezelf constant af te vragen, wie nou op wie schoot, en wie bij wie hoorde, of sterker nog, wie er nou precies voor wie werkzaam was.

Conclusie: Met duidelijke invloeden van science fiction hits als Star Wars, en de wat recentere hit Guardians Of The Galaxy, doet Jupiter Ascending een veel te harde, en dus tevergeefse poging, om een onvergetelijk science fiction avontuur te zijn. De special effects zijn uitstekend, en een waar genot voor het oog, maar dat is dan ook het enige positieve wat ik te zeggen heb.

Vanwege de gruwelijke special effects krijgt Jupiter Ascending van mij 2 van de 5 sterren, maar ik vrees dat deze film al gauw lost in space zal zijn.

Review: Jupiter Ascending Met Mila Kunis

Beelden: youtube.com | Foto's: express.co.uk

 Reageer