Blackhat Stevig Gefileerd

De uit Australië afkomstige acteur Chris Hemsworth is momenteel een van de grootste sterren in Hollywood. Deze faam heeft hij grotendeels te danken aan zijn vertolking van de dondergod Thor in de Marvel blockbuster films Thor en The Avengers. De vorige review hier op PrutsFM was van Birdman. Die film vertelt het verhaal van een acteur, die op het hoogtepunt van zijn carrière de superheld Birdman speelde, en daarna compleet in de vergetelheid is geraakt. Als Chris Hemsworth er een gewoonte van gaat maken, om regelmatig in films als Blackhat te gaan spelen, ben ik bang dat hem een soortgelijk lot staat te wachten.

Blackhat Stevig Gefileerd

Wat: Blackhat gaat over een hacker die Sony Computer Entertainment hacked, en er voor zorgt dat honderdduizenden gamers wereldwijd niet meer online kunnen gamen op hun Playstation, met als gevolg de derde wereldoorlog! Teleurstellend genoeg, is dit helemaal niet waar! Was dat wel zo geweest, dan was dat een stuk interessanter, dan het ware verhaal van deze film. Blackhat gaat namelijk over een stoute hacker, die stoute dingen doet. De FBI schakelt de hulp in van een andere stoute hacker gespeeld door Chris Hemsworth, die ook stoute dingen heeft gedaan, en daarvoor een lange gevangenis straf uitzit. Als de stoute hacker de FBI helpt om de andere stoute hacker op te sporen, en te laten arresteren, krijgt de stoute hacker strafvermindering.

Conclusie: Blackhead, ik bedoel Blackhat, was saai. Heel saai. Twee uur en een kwartier lang, saai. Oninteressant, stijf geacteerd, en dat hand in hand met een vreselijk langzaam tempo. Chris Hemsworth is absoluut geen slechte acteur, maar in Blackhat levert hij een performance alsof hij 2 uur lang auditie doet om de nieuwe Batman te spelen.

Blackhat krijgt van mij 2 van de 5 sterren en is, als verwacht, bij haar Amerikaanse bioscoop release al flink geflopt.

Blackhat Stevig Gefileerd

Beelden: youtube.com | Foto's: themovieblog.com

  2 reacties aan “Blackhat Stevig Gefileerd”

  1.  

    Das jammer, had hier ergens wel wat van verwacht. Dan maar geen bioscoop, maar ff downl… oh nee wacht, kijk hem wel zodra hij bij videoland beschikbaar is…

  2.  

    Heb em gezien klopt helemaal verveelde me dood

 Reageer