Winnen! 2 BOY 7 Filmpakketten!

19 februari gaat BOY 7 in de Nederlandse bioscopen draaien, en daarom mogen we twee filmpakketten weggeven. Met hierin 2 vrijkaarten voor BOY 7 in een bioscoop naar keuze (mocht je het leuk vinden, dan kan je een review schrijven van de film, plaatsen we deze op PrutsFM) plus een dvd-pakket bestaande uit de films Divergent en The Hunger Games. Hier moet je wel wat voor doen! Wij willen weten wat jij de beste Nederlandse film aller tijden vindt. Onder de antwoorden verloten we de Filmpakketten.

BOY 7 is de eerste Nederlandse sci-fi actie-thriller, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mirjam Mous.

In de spannende sci-fi film BOY 7 wordt Sam (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) midden in een drukke metro wakker en weet hij niet hoe hij daar terecht is gekomen. Hij weet zelfs niet hoe hij heet. Sam is zijn geheugen kwijt. In de metro ontmoet hij Lara (Ella June Henrard), zij heeft hetzelfde. Samen beginnen ze aan een gevaarlijke zoektocht naar hun identiteit.

Altijd-PrutsFM-BOY-7-02

Sam is zijn geheugen kwijt. In de metro ontmoet hij Lara (Ella June Henrard), zij heeft hetzelfde. Samen beginnen ze aan een gevaarlijke zoektocht naar hun identiteit. Aan de hand van Sam’s notitieboek komen ze langzaam achter de waarheid. Samen zaten ze opgesloten in een heropvoedingsinstituut waar jongeren met een speciale gave in het geheim worden getraind tot soldaten voor de Nationale Veiligheid. Ontsnappen is onmogelijk. Wanneer er steeds meer studenten op mysterieuze wijze verdwijnen, gaat Sam met zijn kamergenoot Louis (Yannick Jozefzoon) op onderzoek uit. Ze ontdekken dat de studenten die tot ‘master’ worden gepromoveerd in werkelijkheid gechipt worden en zo geheel onder controle komen van de gewelddadige coach Zero (Tygo Gernandt).

Altijd-PrutsFM-BOY-7-03

Sam is toch ontsnapt en wordt nu achterna gezeten door Blondie én de rest van het land. Hij is namelijk de hoofdverdachte van de moord op de premier! Hoe heeft hij kunnen ontsnappen? Wat is er gebeurd in het instituut? Zal het Sam lukken om uit handen te blijven van Blondie, zijn onschuld te bewijzen en het duivelse instituut te vernietigen? Hij zet alles op het spel in deze bloedstollende sci-fi actie-thiller, waar niets is wat het lijkt…

Altijd-PrutsFM-BOY-7

Laat even je mail adres achter, kunnen we je op de hoogte stellen als je gewonnen hebt.

Facebook: Boy7film

Instagram: Boy7film

Twitter: Boy7defilm

www.boy7film.nl 

Pas op! Hier beneden erg kleine lettertjes!

Na het sluiten van de actie op  vrijdag 20 februari 23.59 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen.
Beelden: youtube.com | Foto's: facebook.com

  8 reacties aan “Winnen! 2 BOY 7 Filmpakketten!”

 1.  

  Ik kan niet kiezen tussen De Lift en De Fanfare, maar ga dan maar voor De Lift.

 2.  

  Amsterdamned!!!

 3.  

  Ik wil eerlijk waar niet eens winnen.

 4.  

  soldaat van oranje natuurlijk
  wat een cast was dat
  beste film ooit

 5.  

  Soldaat van Oranje!

 6.  

  Soldaat van Oranje is een Nederlandse speelfilm uit 1977, met als Engelse titel Soldier of Orange. Deze titel is genoemd naar de bijnaam in het verzet[bron?], tijdens de Tweede Wereldoorlog, van Erik Hazelhoff Roelfzema, wiens belevenissen in de film uitgebeeld worden.

  De film betekende de internationale doorbraak voor filmregisseur Paul Verhoeven, scenarioschrijver Gerard Soeteman, en de acteurs Rutger Hauer en Jeroen Krabbé.

  De film is gebaseerd op het autobiografische boek Het hol van de ratelslang van Erik Hazelhoff Roelfzema, dat in 1970 verscheen, maar in 1971 opnieuw werd uitgebracht, nu onder de titel Soldaat van Oranje 1940-1945.
  Het scenario is van Gerard Soeteman, met wie Verhoeven in 1968 de televisieserie Floris had gemaakt, en Kees Holierhoek. Het camerawerk is van Jost Vacano, en de muziek is van Rogier van Otterloo. De première vond plaats op 22 september 1977 in het Tuschinski Theater te Amsterdam.

  Soldaat van Oranje was de officiële Nederlandse inzending voor de Oscars van 1977.

 7.  

  Yes. Gewonnen. Mijn dank is groot.

 8.  

  Geniet ervan!

 Reageer