Heb Jij Een Alien Goodiebag Gewonnen?

We hadden het deze keer de prijsvraag makkelijk gehouden en dat was te merken, want de antwoorden stroomden binnen. Maar wie gaan er dan met de Alien Covenant goodiebags vandoor?

De vraag was simpel: welke Zwitserse ontwerper ontwierp de origine alien? Het juiste antwoord was natuurlijk H.R. Giger en dat kwam dan ook veelvuldig binnen. En uit de vele reacties konden wij helaas maar twee mensen uitkiezen die een geweldig Alien Covenant pakket krijgen toegestuurd.

Willy en Adddd mogen hun gegevens mailen naar contact@prutsfm.nl en krijgen dan zo snel mogelijk de goodiebags opgestuurd.

GEFELICITEERD!!

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

Beelden: Fox | Foto: epk.tv

 Reageer