Ben Jij Een Jurassic World Winnaar?

Heb jij mee gedaan aan onze Jurassic World: Fallen Kingdom winactie? Wat doe je hier dan nog? Ga gewoon snel kijken of jij één van de winnaars bent!

We hadden een simpele vraag:

Wat is jouw favoriete Jurassic Park/World film en waarom?

En we zagen het eigenlijk al een beetje aankomen, maar de meeste van jullie gingen toch voor de originele Jurassic Park. En dus was het lastig kiezen. Maar dit zijn de winnaars geworden:

Bij Alex snappen we precies wat hij bedoelt, of hij is al jaren in de veronderstelling dat Jurassic Park een superspannende documentaire is:

De eerste Jurassic Park film, want toen zag ik voor het eerst een echte dinosaurus.

En laten we dan ook maar iemand kiezen die toch voor een andere film ging, en dat was Anette:

The Lost World blijft mijn favoriet. De actiescène met de 2 T Rexen tegelijk is zo goed in mekaar gezet dat je echt op het puntje van je stoel zit de hele tijd. Plus i love goldblum.

Alex en Anette, gefeliciteerd!! Laat ons jullie je gegevens weten via contact@prutsfm.nl en dan zorgen we dat de Jurassic World: Fallen Kingdom bluray zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.
Foto's: filmdepot.nl

 Reageer