We Hebben Een Trackmania Turbo Winnaar!

Het bepalen van de Trackmania Turbo winnaar was weer een hele klus, maar na uren overleg, waarbij er aardig wat flesjes Shandy doorheen zijn gegaan zijn we er uiteindelijk toch uit gekomen.

We stelden een simpele vraag, we wilden namelijk weten waar jij lentekriebels van krijgt. En de winnaar van het Trackmania Turbo pakket is…

Aap tromgeroffel

Jasper van den Heuvel, met het volgende antwoord:

Dat lekkere scheuren in de game

Jasper, stuur even je gegevens naar contact@prutsfm.nl en laat ook weten of je de game op PS4, Xbox of voor de P.C. wilt hebben.

We feliciteren Jasper met zijn prijs en als je deze keer niks gewonnen hebt is dat niet zo’n ramp, want binnenkort geven we ook nog mooie Star Wars: The Force Awakens prijzen weg. Dus check regelmatig PrutsFM om schitterende prijzen te winnen!!

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

Foto: ubisoft

 Reageer