Win Gigantische Ant-Man & The Wasp Prijzen!

Bij Disney willen ze de release van Ant-Man & The Wasp (vanaf 18 juli in de bioscoop) groots aanpakken en dus vroegen ze of wij zin hadden om een gigantisch aantal prijzen weg te geven. En natuurlijk doen wij dat graag, kleine moeite toch?

Jeetje, prutsvriendjes, deze keer zijn we wel echt goed verwend door Disney. We hebben vrijkaartjes voor Ant-Man & The Wasp, t-shirts, sleutelhangers en coole badges. En…alles op echte mensen formaat. Wat moet je dan doen om kans te maken op deze prijzen? Geef antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete Marvel film en waarom?

Laat jouw antwoord achter bij de reacties en dan kan het zo maar zijn dat jij er vandoor gaat met deze mooie prijzen.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op zondag 15 juli om 20:00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Beelden: youtube | Foto: filmdepot.nl

  7 reacties aan “Win Gigantische Ant-Man & The Wasp Prijzen!”

 1.  

  X-Men vanwege Famke Janssen. En het is ook geen beroerde film

 2.  

  iron man – fantastische humor en gewoon een cool karakter

 3.  

  The Avengers een hele boel troep bij elkaar en toch fantastisch mooi om te zien.

 4.  

  De eerste Thor film. Dit was de eerste Marvel film die me echt aantrok, sindsdien ben ik meer en meer films gaan kijken en nu kijk ik uit naar elke release!

 5.  

  mijn grote groene vriend DE HULK

 6.  

  Moeilijk kiezen, maar ik denk toch Captain America: Winter Soldier: goede, doordachte verhaallijn en geweldige actiescenes!

 7.  

  Spiderman Homecoming, omdat ik sowieso dol ben op Spiderman (al sinds ik me kan heugen) maar ook omdat je Peter Parker ziet die ook maar gewoon een jongen is, en die zn best doet. Niet alleen maar de superheld Spiderman maar de jongen erachter

 Reageer