Ben Jij Een Baywatch Bluray Winnaar?

We hadden een simpele vraag: “wie zou jij niet redden en lekker laten verzuipen”? En dat leverde een ware stortvloed aan reacties op, maar we hebben er toch vier winnaars uit kunnen kiezen. Dus…

En dit zijn ze dan, de vier mensen die binnenkort een bluray van Baywatch op de mat zullen vinden.

Els Timmers kwam met dit antwoord:

Ik kies Peter Beense. Niet omdat ik een hekel aan hem heb maar als we een touwtje aan ‘m vastmaken en dan gaan varen, lijkt hij me uitermate geschikt om al het plastic mee uit de oceaan te trekken.

Betty, jij krijgt ook een bluray dankzij dit antwoord:

Mijn rij instructeur die mij onterecht heeft laten zakken,nu laat ik hem zakken

Deze classic van Anna mag natuurlijk ook niet ontbreken:

Mijn schoonmoeder (sorry not sorry)

En als laatste is daar Peter met deze inzending:

mijn ex-werkgever, als hij die lekkere wijven ziet en denkt dat hij gered wordt is de verbazing alleen maar groter als ze voorbij zwemmen en hem ten onder laten gaan….

Alle winnaars gefeliciteerd! Stuur even je gegevens naar contact@prutsfm.nl en dan komt Baywatch zo snel mogelijk je kant op.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

Foto's: Universal / giphy.com

 Reageer