Win! Win! Win! Mortal Engines Op Bluray

Over iets meer dan een week verschijnt het zeer ondergewaardeerde Mortal Engines op dvd en bluray en je voelt het al aankomen, wij gaan dus blurays van Mortal Engines weg geven.

Mortal Engines was dan misschien de kaskraker waar Peter Jackson en co. op gerekend hadden, maar wij van PrutsFM vonden het een topfilm en dus vinden wij het helemaal niet erg om wat blurays van deze film weg te gaan geven. En jij kan die winnen door de volgende vraag te beantwoorden:

Het is het eind der tijden en jij moet een stad uitkiezen om het mee op te nemen tegen andere steden, welke stad kies je en waarom?

Laat je antwoord achter bij de reacties en wie weet ploft Mortal Engines binnenkort bij jou op de deurmat.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op woensdag 17 april om 20.30 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.
Beelden: youtube | Foto: Universal

  6 reacties aan “Win! Win! Win! Mortal Engines Op Bluray”

 1.  

  maakt niet uit met welke stad in Duitsland ik het op wil nemen tegen andere steden, en waarom? nou ja gewoon Duitsers, het enige volk met karakter als het om oorlog of vechten gaat.

 2.  

  Mijn eigen Zwolle is verreweg het meest geschikt! Een vestingsstad op rupsbanden, Imagine that!

 3.  

  Bussem! Klein maar helemaal leip!

 4.  

  Groningen , waarom ? omdat het een mooie stad is leuk nacht leven leuke mensen en de Groningers staan nuchter in het leven.

 5.  

  Cochem (Duitsland), je hebt daar al een burcht, lekker makkelijk, eten is goed en drinken is top! Omgeving is ook mooi, dus ik ga daar lekker heen.

 6.  

  Utrecht de gekste!

 Reageer