We Geven Kingsman Goodies Weg!!

Vond jij Kingsman: The Secret Service ook zo’n topfilm? Dan heb je mazzel, want het vervolg, Kingsman: The Golden Circle is nu uit op bluray en dvd. En omdat onze vrienden bij 20th. Century Fox zulke fijne mensen zijn hebben wij een doos vol Kingsman goodies gekregen om aan jullie weg te geven.

Ja, de Kingsman goodies die wij weg mogen geven liegen er niet om. We hebben schoenen met een mes in de neus, een paraplu met een pistool er in verstopt en nog veel meer coole superspion spullen.

We Geven Kingsman Goodies Weg!!

Okay, we lieten ons een beetje gaan, want we hebben dus geen schoenen, paraplu of andere coole superspion spullen. Maar…hele dikke maar, we hebben dus wel heel veel andere ultra toffe prijzen klaar liggen en die gaan we allemaal weg geven! En om kans te maken op deze Kingsman: The Golden Circle prijzen hoef je maar één vraag te beantwoorden:

Welke coole superspion gadget zou jij wel willen hebben?

Dus of het nou een pen met vergif, een telefoon met een laser of een onzichtbare bakfiets is, laat ons het weten bij de reacties en dan verdelen wij de Kingsman goodies onder de meest grappige, originele of vreemdste inzendingen.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op vrijdag 9 februari om 21.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Foto: 20th. Century Fox

  6 reacties aan “We Geven Kingsman Goodies Weg!!”

 1.  

  Het meest coole super spion gadget dat ik wil hebben is een apparaatje waarmee ik alle onzin die mensen praten kan filteren, waardoor ik alleen nog maar nuttige informatie hoor!

 2.  

  Er gaat niks boven de classic: een schietstoel in je auto. Ook handig als je weer eens iemand naast je hebt zitten die altijd beter de weg weet.

 3.  

  een google lens (ipv glass) zodat helemaal niemand ziet dat je op internet zit als je voorbij loopt of met iemand praat

 4.  

  natuurlijk de kracht van tita tovenaar

 5.  

  Een gadget waarmee je elke discussie automatisch kan winnen, puur om het feit dat je van sommige mensen wel zo moe wordt dat je er geen discussie mee wil voeren

 6.  

  een gadget waarmee ik hologrammen van mensen kan maken die niet achter computers vervelende vragen stellen over welke coole superspion gadget ik zou willen hebben…

 Reageer