Haal Jij Bumblebee In Huis?

Met Bumblebee krijgt de Transformers franchise een nieuw leven en daar waren wij erg blij mee. En vanwege de aankomende release op dvd en bluray mogen wij van onze vrienden bij Universal een aantal exemplaren van de bluray weg geven.

Is er leven voor de Transformers na Michael Bay? Nou, dankzij Bumblebee kunnen wij die vraag met een volmondig JA! beantwoorden. Maar dan nu de vraag voor jullie waar je dus een bluray van Bumblebee mee kan winnen:

Wie is jouw favoriete filmrobot?

De filmgeschiedenis zit vol geweldige robots, van de Terminator tot Robin De Robot, maar wat is nou jouw favoriet? Laat jouw antwoord achter bij de reacties en wie weet zit je dan binnenkort met Bumblebee op de bank…niet letterlijk natuurlijk.

Ben je niet zo van prijsvragen, maar wil je de film wel in huis halen? Bumblebee ligt vanaf 8 mei in de winkels.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op zaterdag 11 mei om 21.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.
Beelden: youtube | Foto: filmdepot.nl

  7 reacties aan “Haal Jij Bumblebee In Huis?”

 1.  

  Twiki uit Buck Rogers

 2.  

  C-3PO, Star Wars (1977)

 3.  

  de robots in westworld geweldig

 4.  

  Chappie! Dat was nog eens een met karakter

 5.  

  Johnny number 5 uit Short Circuit.
  You can’t beat a classic.

 6.  

  The Gunslinger (Yul Brynner ) in de film Westworld uit 1973 heel erg creepy nu nog als ik het terug zie, en de sfeer van de film is prachtig zelfs nu nog..

 7.  

  DATA uit Star Trek, die meer mens wilde worden en zelfs even een borg was, al hoefde hij maar 0,86 seconden over het voorstel van de borg na te denken.

 Reageer