Dit Zijn De Hobbs & Shaw Winnaars

Heb jij mee gedaan aan onze Fast & Furious: Hobbs & Shaw winactie? Wat doe je dan nog hier? Ga snel kijken of jij een bluray hebt gewonnen!

Dus wij vroegen jullie naar de laatste keer dat je fast en/of furious was en dit zijn de winnende reacties.

Sander vertelde over een akkefietje op een parkeerplaats:

De laatste keer dat ik Fast en/of Furious was toen iemand een deuk in mijn auto reed op het parkeerterrein ik rende om het nummerbord te achterhalen wat helaas mislukte dus ik was furious

En Karin heeft kinderen die haar fast & furious gedrag aanmoedigen:

Volgens mijn 2 jongens was ook gisteren nog fast & furious ? mama ging en beetje scherp door de bocht met onze vw golf en zaten met z’n 2tjes achterin te lachen en mama aan te moedigen om het nog een keertje te doen ?

Sander & Karin gefeliciteerd, jullie krijgen allebei een Fast & Furious: Hobbs & Shaw bluray! Stuur even je gegevens naar contact@prutsfm.nl en dan zorgen wij er voor dat de film jullie kant op komt.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.
Foto: epk.tv

  Een reactie aan “Dit Zijn De Hobbs & Shaw Winnaars”

  1.  

    WAUW dat jullie mij dit niet hebben laten winnen!!!

 Reageer