Review The Hobbit: Battle Of The Five Armies

Wally is weer op stap geweest voor PrutsFM. The Hobbit: The Battle Of The Five Armies werd kritisch bekeken door onze favoriete Prutsbezoeker. Markie moet toegeven, ik krijg heel veel zin in deze film door Wally’s review. Vanaf 10 december draait het derde deel van de The Hobbit trilogie in de Nederlandse bioscoop.

Review The Hobbit: Battle Of The Five Armies

Wat:Het derde en laatste deel van The Hobbit trilogie is gearriveerd en ik kan zeggen dat befaamd regisseur Peter Jackson net als bij zijn Lord Of The Rings Trilogie wederom alles uit de kast heeft getrokken om ons een episch slotstuk te geven in deze alom geliefde filmreeks.

En: De film verspilt geen seconde tijd, en pikt het verhaal direct weer op met een gruwelijke openingsscène, waar ik niks over zal verklappen, die meteen aansluit op de spannende cliffhanger van de vorige film. Na een lange reis vol actie en avontuur, hebben de dwergen eindelijk hun eigen thuisplaats terug, een gigantische berg gevuld met een schat waar onze eigen ”Oom Dagobert” nog jaloers op zou zijn! Meteen nadat de berg en de schat weer in handen zijn gevallen van de dwergen, staan mens, elf en orck direct klaar om er ieder voor te zorgen dat ze elk krijgen wat hun toekomt. De koning van de dwergen, die hebzuchtiger is dan ooit te voren, is niet van plan de schat of de berg te delen met ieder van hun en riskeert nog liever een oorlog.

Conclusie: De film is tot aan de nok gevuld met vette actie, en centraal staat een gigantische veldslag tussen al deze groepen, elk met tegenstrijdige belangens. Zoals je inmiddels wel gewend bent van regisseur Peter Jackson en zijn voorafgaande films uit het Lord Of The Rings wereldje. Je zal wederom vol bewondering kunnen kijken en luisteren naar de prachtige beelden en geluiden, die samen met super mooie visuele effecten de kijker daadwerkelijk het gevoel geeft zelf in Middle-Earth aanwezig zijn. Je word deze keer niet verveeld met lange wandelingen of lange scenes gevuld met dialoog, maar wat je wel krijgt is een film met een looptijd van bijna 3 uur die zo vermakelijk is, dat het lijkt alsof hij na een kwartier al aan je voorbij is gegaan.

The Hobbit: Battle Of The Five Armies krijgt van mij 4 van de 5 sterren! En het is super vet om te zien dat The Lord Of The Rings Trilogie perfect aansluit aan de afloop van de film.

  3 reacties aan “Review The Hobbit: Battle Of The Five Armies”

  1.  

    Klinkt als een topfilm. Beste in de trilogy lijkt mij.

  2.  

    Vond de vorige delen niet echt geweldig, maar dit klinkt goed!

  3.  

    Dope!

 Reageer