Ben Jij Een Dark Phoenix Winnaar?

Met zulke mooie X-Men: Dark Phoenix prijzen kon het natuurlijk niet uitblijven dat de reacties zouden binnen stromen. En dus werd het met zo veel geweldige antwoorden een typisch gevalletje ‘kill your darlings’. Maar goed, we zijn er toch weer uit gekomen, dus kijk snel of jij een bluray en een Magneto helm hebt gewonnen.

Wij vroegen aan jullie wie je favoriete X-Men karakter is en waarom, en dit zijn de twee winnaars die een X-Men: Dark Phoenix bluray plus een zeer gelimiteerde replica Magneto helm krijgen.

Els gaat voor Gambit:

Gambit! Jammer dat het zo lang duurt voordat de film rondom dit personage eindelijk gemaakt wordt. Ik vond Taylor Kitsch wel heel leuk als Gambit in Wolverine

Peter kiest voor Nightcrawler:

Zijn aanval op het witte huis uit X2, waarbij hij zelfs tot de Oval Office weet binnen te dringen, is nog steeds één van de beste scenes uit de franchise.
Zucht…waar is Nightcrawler als je hem nodig hebt?

Gefeliciteerd Els en Peter! Als jullie je gegevens doorgeven via contact@prutsfm.nl zorgen we dat de prijzen zo snel mogelijk jullie kant op komen.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.
Foto: filmdepot.nl

  Een reactie aan “Ben Jij Een Dark Phoenix Winnaar?”

  1.  

    Gaaf zeg! Bedankt PrutsFM en Peter gefeliciteerd!

 Reageer