Win Een Trackmania Turbo Prijzen Pakket!

Ook wij hebben al flink last van lentekriebels en daar hoort ook een grote schoonmaak bij. En wat denk je? Bij deze poetsbeurt op onze redactie kwam er gewoon een Trackmania Turbo prijzen pakket uit de kast vallen. En die gaan we eens even lekker weg geven.

Maar hoe win je dan dit Trackmania Turbo pakket? Het pakket met daar in een poster, een t-shirt (large) en natuurlijk de game zelf kan voor jou worden als je een leuk en origineel antwoord geeft op de volgende vraag:

Waar krijg jij lentekriebels van?

Laat jouw antwoord achter bij de reacties en zoals gebruikelijk kan je ook mee doen met deze winactie via onze Facebook pagina en kan je dus zelfs dubbel kans maken.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op vrijdag 15 april om 21.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Beelden: youtube.com | Foto: ubisoft

  3 reacties aan “Win Een Trackmania Turbo Prijzen Pakket!”

  1.  

    Ik krijg lentekriebels als ik de tuin in ga om mijn beukenhaagje te ontdoen van luizen 🙂

  2.  

    van het lekkere zonnetje buiten met een lekker biertje er bij

  3.  

    Van de uitlaatgassen bij de autocross, lekker dat land omploegen tot er niks van over is.

 Reageer