Ben Jij Een Straight Outta Compton Winnaar?

Ga jij binnenkort 100 miles and runnin’ naar de brievenbus omdat de BluRay van Straight Outta Compton op de mat ligt? Oftewel, ben jij de winnaar van onze Straight Outta Compton prijsvraag?

Wij vroegen aan jullie wat je naam zou zijn als jij een gangstarapper was en dit is de winnende inzending:

Renzo H. is de winnaar dankzij het volgende antwoord:

De naam is Renzo dus rapnaam Circus Renz zal wel een goede zijn, because I would drop some magical lyrics 

Gefeliciteerd Renzo! Stuur je adresgegevens naar contact@prutsfm.nl en de BluRay komt zo snel mogelijk jouw kant op. En voor iedereen die niet gewonnen heeft deze keer is het handig om PrutsFM altijd goed in de gaten te houden, want wij geven regelmatig mooie dingen weg. Zo maak je nu bijvoorbeeld kans op een BluRay van The Martian, dus doe mee!!

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en  hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

 Reageer