Win!! Hitman: The Complete First Season

Er zijn al aardig wat Hitman games geweest en nu is daar The Complete First Season, een prachtige bundeling van alle Hitman episodes. En die mogen wij, in samenwerking met onze vrienden van IO-Interactive, dus weg geven aan jullie.

Dus je wilt deze Hitman game wel winnen, nou dan hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag

Wat is jouw favoriete hit, man?

Dus laat jouw favoriete hit achter bij de reacties. Alles mag, of het nou Celine Dion, U2 of Jan Smit is, wij zullen niet oordelen. O ja, vrouwen mogen natuurlijk ook mee doen. O ja, O ja, laat ook even bij je reactie weten of je de game voor de PS4, XBOX of PC wilt hebben, want wij hebben alle smaken en kunnen dus drie mensen blij maken.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie, op maandag 13 februari om 23:59 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

  4 reacties aan “Win!! Hitman: The Complete First Season”

 1.  

  Grootste hit en heerlijk om op te gamen is Bad van David Guetta alleen de buren vinden het wat minder! PS4 please

 2.  

  Britney spears baby one more time natuurlijk!??? ps4!

 3.  

  natuurlijk Hitman Complete 1st Season
  daar komen genoeg hits langs
  ps4 aub

 4.  

  Cold as Ice 😉 ………..Ps4 please

 Reageer