Win Een Alien: Covenant Goodiebag!!

Vanaf aanstaande woensdag ligt Alien: Covenant in de winkels en van onze vrienden bij 20th. Century Fox mogen wij twee bomvolle Alien: Covenant goodiebags weg geven.

En wat moet je doen om zo’n geweldige Alien: Covenant goodiebag te winnen? Dat is super simpel, je hoeft namelijk maar antwoord te geven op één vraag…

Welke Zwitserse ontwerper ontwierp de originele alien?

Laat je antwoord achter bij de reacties en wie weet win jij een Alien: Covenant goodiebag.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op vrijdag 15 september om 21.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

 

Beelden: youtube.com | Foto: Fox

  8 reacties aan “Win Een Alien: Covenant Goodiebag!!”

 1.  

  Hans Rüdi Giger

 2.  

  1 roger federer of 2 H.R. Giger
  denk toch 2 ;p

 3.  

  tja het staat er al en ook al wist ik het niet maar even op google gekeken en daar staat H.R. Giger overleden op 12-5-2014 en daar ben ik heel eerlijk in, en niet intelligent of al wetend.

 4.  

  tja het staat er al en ook al wist ik het niet maar even op google gekeken en daar staat H.R. Giger overleden op 12-5-2014 en daar ben ik heel eerlijk in, en niet intelligent of al wetend.

 5.  

  Ach, ik heb lekker saai en origineel hetzelfde antwoord als de anderen: Hans Rüdi Giger.

 6.  

  Heel simpel. Dat was ik en niemand anders

 7.  

  tja, ik ook dan maar. H. R. Giger

 8.  

  Hansruedi Giger (bekend als H.R. Giger) (Chur, 5 februari 1940 – Zürich, 12 mei 2014) was een Zwitserse beeldend kunstenaar.
  Giger werd bij het grote publiek bekend door het werk dat hij deed voor de film Alien, waarvoor hij in 1980 een Oscar won, en de kunstwerken die hij maakte voor de hoezen van een aantal goedverkochte lp’s (later cd’s), zoals Emerson, Lake & Palmers Brain Salad Surgery en Deborah Harry’s Koo Koo.
  Giger werd geïnspireerd door Salvador Dalí en zijn persoonlijke vriend Timothy Leary. Hij ontwierp ook meubels, in het bijzonder de Harkonnen Capo Chair uit de film Dune van David Lynch. Zijn stijl is van grote invloed geweest op tatoeëerders in de hele wereld.

  Maar ik kan me ook vergissen

 Reageer