Win Een Hapytime Murders Prijzenpakket

Bij Henson Company houden ze zich meestal verre van controverse en blijft het hooguit bij een dubbelzinnige grap of de te strakke broek van David Bowie in Labyrinth. Maar dat is vanaf aanstaande donderdag afgelopen, want vanaf dan draait The Happytime Murders in de bios en dat laten we niet zo maar voorbij gaan. En dus gaan wij prachtige prijzenpakketten weg geven.

Dus we hebben een stel vrijkaarten en allerlei leuke goodies klaar liggen om weg te geven, maar…daar moet je wel wat voor doen. En wat dan? Nou, niet eens zo heel veel. Wij willen alleen dit van je weten:

Wie is je favoriete Henson karakter en waarom?

Dus graaf diep in je geheugen en zoek jouw favoriete Freggel, de mooiste Muppet of woont jouw vriendje in Sesamstraat? Het mag allemaal. Laat jouw favoriet achter bij de reacties en wie weet win jij zo’n mooi Happytime Murders pakket.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op donderdag 23 augustus om 21.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.
Beelden: youtube | Foto: filmdepot.nl

  6 reacties aan “Win Een Hapytime Murders Prijzenpakket”

 1.  

  Animal

 2.  

  De Zweedse kok! ??‍?

 3.  

  Animal. omdat hij de vleesgeworden (of stofgeworden) Keith Moon is

 4.  

  Mijn favorieten zijn Statler & Waldorf. Ze leveren continu kritiek vanaf de zijkant, maar wel met veel humor.

  https://www.youtube.com/watch?v=14njUwJUg1I

 5.  

  net als fozzie de beer neem ik mij zelf en deze win actie ook niet serieus

 Reageer