Ben Jij Een Rogue One Winnaar?

Er is weer veel gereageerd op onze Rogue One: A Star Wars Story prijsvraag en dat is logisch, want wie wil er nou geen coole Star Wars prijzen winnen. Maar helaas, we kunnen niet iedereen blij maken.

We hadden één simpele vraag: Wat doen de knoppen op de borstplaat van Darth Vader? Er zijn aardig wat creatieve antwoorden binnen gekomen en dit zijn de twee winnaars:

 

Kire krijgt een tshirt en een Rogue One bluray dankzij deze uitvoerige beschrijving:

De blauwe knop activeert de auto control functies, terwijl de rode knop, onder de blauwe knop, de ‘manual override’ van het pak geactiveerd. De meest rechtse knop, die onderin is gelegen, fungeerd als een systeemreset, terwijl de rest van de vier schakelaars onderaan de programmerende aanraakplaten zijn.

Jeroen kan de Rogue One dvd en ook een tshirt in de brievenbus verwachten door dit antwoord:

Geen twijfel mogelijk: overduidelijk een klassieke cassette recorder, gezien de grijze ‘record’ knop duidelijk zichtbaar is aan de linkerkant. Het display rechts bovenin is zeer waarschijnlijk een handige reiswekker, aangezien hij vaak op reis is.

Gefeliciteerd met de prijzen allebei en willen jullie je contactgegevens mailen naar contact@prutsfm.nl en dan zorgen wij er voor dat de prijzen zo snel mogelijk jullie kant op komen.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en  hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

 Reageer