We Geven Shazam! Blurays Weg!!

DC heeft op zijn zachtst gezegd een lastige start, maar er komen toch echt wel goede films uit de DC koker. Eerst kregen we al het geweldige Wonder Woman en nu is daar dan Shazam!. misschien niet de meest bekende DC held, maar wat vonden wij het een briljante film. En dus zijn wij ook heel blij dat wij een aantal blurays van Shazam! mogen weg geven.

Wat moet je doen om een Shazam! bluray te winnen? Nou, wij willen eigenlijk maar één ding van je weten. Shazam! krijgt zo’n beetje alle superkrachten die er maar zijn, maar wij zijn niet zo van de gulzigheid en dus vragen wij jou om er maar één te kiezen.
Dus…

Welke superkracht wil jij hebben en waarom?

Laat jouw superkracht achter bij de reacties en wie weet ploft er dan binnenkort een Shazam! bluray bij jou op de mat.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op vrijdag 2 augustus om 21.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.
Beelden: youtube | Foto: Warner

  4 reacties aan “We Geven Shazam! Blurays Weg!!”

 1.  

  vuur spuwen, lijkt me gewoon leuk.

 2.  

  Ik zou als superkracht met scheten mensen bedwelmen zodat in de tussentijd hun geest beïnvloed kan worden naar keus….

 3.  

  door alles heen kunnen kijken, kan je zien of er gevaar ergens achter of in dreigt

 4.  

  mijn superkracht wens zou zijn de onsterfelijkheid, zodat ik iedereen tot in hun laatste adem zou kunnen treiteren en irriteren.

 Reageer