Review: Mission Impossible Fallout

Daar waar The Fast And Furious franchise aardig wat shit over zich heen krijgt, simpelweg omdat die films maar gemaakt blijven worden. Hoor je eigenlijk niemand klagen over het feit dat we alweer bij de 6de film zijn gearriveerd uit de Mission Impossible franchise. Daar waar The Fast And Furious franchise aardig wat shit over zich heen krijgt, simpelweg omdat je ongeveer 2 uur lang de meest ongeloofwaardige scenarios op het witte doek voorbij ziet komen. Hoor je eigenlijk niemand klagen over de Mission Impossible franchise!! Nou ik ga ook niet klagen!! Ongelofelijk wat was Mission Impossible 6 aka Mission Impossible: Fallout vet! 5 sterren hier op Pruts!

Review: Mission Impossible Fallout

Oh ja, de review moet nog…..
Geweldige cast en geweldige performances! Henry Cavill aka The Man Of Steel, stal bijna de show, bijna! Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson en Alec Baldwin om er maar een paar op te noemen, vormden wederom een fantastisch IMF team om ditmaal de wereld veilig te houden. 

Review Mission Impossible Fallout

Het verhaal was goed te volgen en het tempo van de film was absurd lekker! Voordat je het weet is deze twee en een half uur durende film voorbij en hoor je je mede bioscoopbezoekers roepen ”hij mocht wel een half uurtje langer duren van mij!”

Review: Mission Impossible Fallou

Mission Impossible 5 aka Mission Impossible Rogue Nation vond ik goed, maar die film valt voor mij volledig in het niets, vergeleken met z’n jongere broertje. Mission Impossible Rogue Nation opende met een zeer gruwelijke stunt van Tom Cruise die aan de zijkant van een vliegtuig bungelde, terwijl het vliegtuig opsteeg. Persoonlijk vond ik dat ze die vette stunt een beetje verspild hebben aan het openen van de film en had dat wat beter in het verhaal verwerkt mogen worden van mij. Dit is mij gelukkig niet overkomen in Fallout want namelijk elke stunt waar Tom Cruise jaren lang hard voor heeft getraind, schittert in elke scene waarin zo een stunt zich afspeelt.

Review: Mission Impossible Fallout

Er valt wat mij betreft niet veel te zeggen meer over deze film, het aantal sterren wat ie krijgt weetje al, dus doe jezelf gewoon een plezier en ga erheen.

Review: Mission Impossible Fallout

Ben je geen fan van de franchise of van Tom Cruise? Zet dan even je trots opzij en ga gewoon genieten van één van de beste films van het jaar!

 

 

  2 reacties aan “Review Mission Impossible: Fallout”

  1.  

    een van de meest spectaculaire films die ik sinds tijden gezien heb,
    maar ja,,,,jullie zijn niet de enigste pruts !!!! iedereen is lyrisch op een halve paardenkop na dan .

  2.  

    Als je nou zo’n gave film maakt, zet dan de bom aan het einde van de film op 30 minuten ipv 15 duurde wel heel lang dat kwartier.

 Reageer