Dit Zijn De Winnaars Van De Kingsman Actie

Heb jij mee gedaan aan onze Kingsman: The Golden Circle winactie? Kijk dan snel of jij één van de winnaars bent van de Kingsman goodies!

Dit Zijn De Winnaars Van De Kingsman Actie

We hadden maar één simpele vraag voor jullie om kans te maken op de goodies:

Welke coole superspion gadget zou jij wel willen hebben?

Er kwamen geweldige reacties binnen, maar niet iedereen kan winnen. En dus zijn dit onze winnaars:

Super Spion kwam met deze gadget:

Het meest coole super spion gadget dat ik wil hebben is een apparaatje waarmee ik alle onzin die mensen praten kan filteren, waardoor ik alleen nog maar nuttige informatie hoor!

En Willy vindt dit een coole superspion gadget:

een gadget waarmee ik hologrammen van mensen kan maken die niet achter computers vervelende vragen stellen over welke coole superspion gadget ik zou willen hebben…

Allebei gefeliciteerd! Stuur even je adresgegevens naar contact@prutsfm.nl en dan zorgen wij er voor dat je prijzen zo snel mogelijk jullie kant op komen.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

Foto: 20th. Century Fox

  2 reacties aan “Dit Zijn De Winnaars Van De Kingsman Actie”

  1.  

    heel erg bedankt voor het winnen van deze prijs, ik ben er heel blij mee..nu nog even wachten op de levering 🙂 spannend wat er in zit…bedankt…

  2.  

    Niks te danken!

 Reageer