Dit Zijn De Ant-Man Prijsvraag Winnaars

Man, man, man, wat hadden onze vrienden bij Marvel de voorraadkast leeg getrokken voor onze Ant-Man And The Wasp winactie. En dus kunnen we heel wat mensen blij maken.

We hadden de vraag gesteld “wat is jouw favoriete Marvel film en waarom?” En dit zijn de winnende antwoorden:

Inge kwam met Thor:

De eerste Thor film. Dit was de eerste Marvel film die me echt aantrok, sindsdien ben ik meer en meer films gaan kijken en nu kijk ik uit naar elke release!

Erwin kijkt liever de tweede Captain America film:

Moeilijk kiezen, maar ik denk toch Captain America: Winter Soldier: goede, doordachte verhaallijn en geweldige actiescenes!

Yoran gaat voor Spiderman Homecoming:

Spiderman Homecoming, omdat ik sowieso dol ben op Spiderman (al sinds ik me kan heugen) maar ook omdat je Peter Parker ziet die ook maar gewoon een jongen is, en die zn best doet. Niet alleen maar de superheld Spiderman maar de jongen erachter

Caspar is een Iron Man man:

iron man – fantastische humor en gewoon een cool karakter

Nonnie denkt groot…en groen:

mijn grote groene vriend DE HULK

En Willy heeft aan één superheld niet genoeg:

The Avengers een hele boel troep bij elkaar en toch fantastisch mooi om te zien.

Al deze blije winnaars mogen hun gegevens mailen naar contact@prutsfm en dan gaan de prijzen zo snel mogelijk de deur uit.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

Foto: filmdepot.nl

  2 reacties aan “Dit Zijn De Ant-Man Prijsvraag Winnaars”

 1.  

  Goedenavond, heb een mail gestuurd met mijn gegevens maar ik krijg hem als niet bestaand emailadres.

  groeten,
  Caspar

 2.  

  laat maar niet goed gekeken het is gelukt

  Caspar

 Reageer