Ben Jij Een The Force Awakens Winnaar?

Nou, lieve prutsvriendjes, we zijn er uit hoor. We hebben hier op de redactie flink de lightsabers moeten kruizen, maar we hebben uit alle inzendingen toch twee winnaars weten te kiezen die een bluray krijgen van Star Wars: The Force Awakens.

Om kans te maken op The Force Awakens op bluray wilden wij van jullie weten wie je favoriete Star Wars karakter is en waarom? En dit waren de twee winnende antwoorden…

 

 

Onze eerste winnaar is Caspar:

Han Solo, he has the fastest spaceship of the galaxy and he gets the girl.

En onze andere winnaar is Jeroen, met een gedurfd antwoord:

Jar Jar Binks, met afstand, vanwege de Sith-Lord-theorie! Het lijkt zo’n klungelig karakter, maar als je die theorie ziet en kijk op youtube, is de gedachte van ‘wat had kunnen zijn’ zo fantastisch geniaal dat je de films alleen dáárom al nog een keer gaat kijken!

Gefeliciteerd Caspar en Jeroen!! Willen jullie je adresgegevens even mailen naar contact@prutsfm.nl en dan zorgen wij er voor dat de blurays zo snel mogelijk jullie kant op komen.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en  hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

Beelden: youtube.com | Foto's: starwars.com / giphy.com

  Een reactie aan “Ben Jij Een The Force Awakens Winnaar?”

  1.  

    Ik heb hem vandaag binnen gekregen, nogmaals bedankt.

 Reageer