Ben Jij Een Bumblebee Winnaar?

Het was weer lastig kiezen, maar we zijn er uit hoor. En dus weten we nu wat jullie favoriete filmrobots zijn en wie er een bluray van Bumblebee hebben gewonnen.

Dus maar meteen vooruit met de geit, want dit zijn de winnende antwoorden op de vraag

Wie is jouw favoriete filmrobot?

Eerste winnaar: Peter Stoodel met dit antwoord

Johnny number 5 uit Short Circuit.
You can’t beat a classic.

De tweede winnaar, Oochie, gaat voor deze

DATA uit Star Trek, die meer mens wilde worden en zelfs even een borg was, al hoefde hij maar 0,86 seconden over het voorstel van de borg na te denken.

En Willy is winnaar nummer drie en kwam met een onverwachte keuze

The Gunslinger (Yul Brynner ) in de film Westworld uit 1973 heel erg creepy nu nog als ik het terug zie, en de sfeer van de film is prachtig zelfs nu nog..

Alle winnaars feliciteren wij met hun gewonnen bluray! Willen jullie je gegevens doorgeven via contact@prutsfm.nl en dan komt Bumblebee zo snel mogelijk jullie kant op.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.
Foto: filmdepot.nl

  Een reactie aan “Ben Jij Een Bumblebee Winnaar?”

  1.  

    hoi, heel erg bedankt ik heb vandaag de dvd ontvangen en ga het dit (lange) weekend kijken. nogmaals bedankt ben er blij mee.
    wel even een klein detail en niet dat het erg is maar het is geen blue ray.

 Reageer