Win Straight Outta Compton Op BluRay

Ook in 2016 vallen er regelmatig mooie prijzen te winnen bij PrutsFM. Zo mogen we deze keer in samenwerking met onze vrienden van Universal Pictures een aantal BluRays weg geven van Straight Outta Compton (lees hier onze review), de zeer succesvolle biopic over rapgroep N.W.A.

Dus jij denkt dat je gangsta genoeg bent voor Straight Outta Compton? Bewijs het dan maar! Wij willen één ding van je weten…

Wat zou jouw naam zijn als gangsta rapper?

Laat jouw gangstarapper naam achter bij de reacties en maak kans op een BluRay van Straight Outta Compton. Deze weg geef actie loopt ook op onze Facebook pagina, dus doe daar ook mee om dubbel kans te maken.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op donderdag 4 februari om 20.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Beelden: youtube.com | Foto: cinapse.co

  8 reacties aan “Win Straight Outta Compton Op BluRay”

 1.  

  Lazy master S

 2.  

  gewoon me eigen naam nonnie

 3.  

  De naam is Renzo dus rapnaam Circus Renz zal wel een goede zijn, because I would drop some magical lyrics 🙂

 4.  

  Ik ben een gangsterrapper met klasse. Ze noemen mij: IJsthee

 5.  

  B-Crunk

 6.  

  Ik, als grootste PrutsFM rap fan zou me dan The Big Shank noemen 🙂

 7.  

  Pielemuis-G

 8.  

  MC Pruts op de FM knop van de radio

 Reageer