Win Geweldige Rogue One Prijzen

Het zal je niet ontgaan zijn, maar de Star Wars machine draait tegenwoordig weer op volle toeren. In 2015 werden we al flink verwend met The Force Awakens en vorig jaar kwam daar ook nog eens Rogue One: A Star Wars Story bij. Rogue One is nu overal te krijgen op bluray en dvd en dat laten wij niet zomaar voorbij gaan. En dus mogen wij van onze vrienden bij Disney geweldige Rogue One prijzen weg geven.

En wat kan je dan eigenlijk winnen? Nou, dat is niet mis, want je maakt kans op een Rogue One t-shirt, en uiteraard de film zelf op bluray of dvd.

Wat moet je dan doen om een Rogue One prijs te winnen? In deze Star Wars film zien we de terugkeer van Darth Vader en daar gaat de vraag over. Vader heeft namelijk op zijn borst een paneel met allerlei knoppen, maar niemand weet eigenlijk waar die voor zijn. En dus willen we van jullie weten…

Wat doen de knoppen op de borst van Darth Vader?

Dus kom bij de reacties maar op met je meest grappige, creatieve of bizarre ideeën!

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op vrijdag 19 mei om 21.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.
Beelden: youtube.com | Foto: starwars.com

  3 reacties aan “Win Geweldige Rogue One Prijzen”

 1.  

  Het zijn dispensers,met zeep,ketch-up.mayonaise en mosterd
  blu ray zou leuk zijn

 2.  

  een bass / middle / treble knop natuurlijk

 3.  

  Geen twijfel mogelijk: overduidelijk een klassieke cassette recorder, gezien de grijze ‘record’ knop duidelijk zichtbaar is aan de linkerkant. Het display rechts bovenin is zeer waarschijnlijk een handige reiswekker, aangezien hij vaak op reis is.

 Reageer