Win Een Solo: A Star Wars Story Bluray

Nog iets meer dan een weekje en dan ligt Solo: A Star Wars Story in de winkel en daarom mogen wij van onze vrienden bij Disney een aantal blurays van deze film weg geven.

Wat moet je doen om kans te maken op een bluray van Solo: A Star Wars Story? Gewoon even antwoord geven op de volgende vraag:

Welk Star Wars karakter moet ook een eigen film krijgen en waarom?

Laat jouw antwoord achter bij de reacties en wie weet win jij dan één van de bluray schijven van Solo: A Star Wars Story.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op donderdag 27 september om 20.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.
Beelden: youtube | Foto: filmdepot.nl

  10 reacties aan “Win Een Solo: A Star Wars Story Bluray”

 1.  

  chewbacca. Toch wel een van de favoriete karakters

 2.  

  nog meer? Er zijn al zoveel films van.

 3.  

  Darth Vader kan keer de darkside zien

 4.  

  dat karakter is er nog niet, en de rest is te slecht voor nog meer van dit..

 5.  

  Ben wel benieuwd naar het achtergrond verhaal van Darth Plaguis the wise!

 6.  

  r2d2 grappig robotje

 7.  

  Darth Maul. Vond hem al geweldig in Episode 1 en nu zagen we hem ook kort in Solo.
  Wat is er in de tussentijd met hem gebeurt?

 8.  

  Ik zou wel meer willen zien van Boba Feth. Hiervan is volgens mij best wel een vette actiefilm te maken met hem in de hoofdrol als ultieme killer

 9.  

  Tion Medon. Ideaal voor een crossover tussen Star Wars en horror. Alleen al van zijn gezicht krijg je slapeloze nachten!

 10.  

  yodas s jeugd

 Reageer