We Geven Morgan Blurays Weg!!

We kunnen ons best voorstellen dat je niet meteen “joepie, we kunnen Morgan winnen” roept bij het lezen van dit postje, want deze film haalde in Nederland niet eens de bioscoop. Maar dit regiedebuut van Luke Scott, inderdaad de zoon van regisseur Ridley Scott, is toch echt wel de moeite waard. Nog niet overtuigd? Nou, dat is niet erg, want wij geven twee exemplaren van Morgan gratis en voor niks weg aan jullie.

Wat moet je doen om deze spannende thriller te winnen? Heel simpel! Je hoeft alleen maar even naar onze Facebook pagina te gaan en de winactie een dikke duim te geven. Ja mensen, het is weer tijd voor een geweldige PrutsFM LIKE & WIN actie!!!

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op woensdag 1 februari om 21.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Beelden: youtube.com | Foto: fhetoolkits.com

  3 reacties aan “We Geven Morgan Blurays Weg!!”

 1.  

  lijkt me leuke film.!!!
  nieuwe kennismaking met deze regideur

 2.  

  dat is lekker dan heb geen facebook

 3.  

  ben inmiddels wel benieuwd naar de uitslag? 🙂

 Reageer