Watch Dogs 2 Launch Event

PrutsFM was uitgenodigd voor het launch event van Watch Dogs 2. Deze komt 15 november uit, dus dan is het fijn om alvast een voorproefje te krijgen. Natuurlijk ga ik graag op deze uitnodiging in, want een avondje gamen en lekker eten laat ik niet aan mij voorbij schieten. Hieronder dus alvast wat sfeer foto’s van het Ubisoft evenement (met zelfs een kleine vlog!) dat werd gefaciliteerd door Trust op hun hoofdkantoor. In de loop van de week zal ook de volwaardige recensie te lezen zijn,  natuurlijk hier op PrutsFM.

Mijn kleine vlog.

Watch Dogs 2 Launch Event

Watch Dogs 2 Launch Event

Watch Dogs 2 Launch Event

Watch Dogs 2 Launch Event

Watch Dogs 2 Launch Event

Watch Dogs 2 Launch Event

Watch Dogs 2 Launch Event

En de Watch Dogs 2 goodie bag wast uiteraard uber vet. Trust me!

  3 reacties aan “Vlogje Watch Dogs 2 Launch Event”

 1.  

  Yo!

  Toffe video man!!! Goed gedaan!
  Ik heb watchdogs bij me ps4 gekregen en ondanks alle negativiteit, waar ik het wel mee eens ben, heb ik me prima vermaakt met de game! Veel ruimte voor verbetering en als ze daar rekening mee hebben gehouden met de sequel dan ga ik deel 2 zeker een keer spelen!

 2.  

  Er was inderdaad veel teleurstelling die grotendeels te maken had met de valse beloftes van Ubisoft (o.a. over de graphics). Bij deel 2 is dat gelukkig niet, dus ik ben tot nu toe positief over mijn ervaring. Het voelt fris.

 3.  

  Ja onder andere, maar ook de handling van de vehicles. De main character Aiden was beyond slecht geschreven en pijnlijk cliché. Gewoon zomaar als hacker maar iedereen kunnen neerknallen. Keer op keer op keer dezelfde kleine hack mini game zo kan ik nog wel effe doorgaan.

  Ik hoop op een Asbassins treed situatie, deel 1 was zeker niet slecht, maar had veel tekortkomingen. Deel 2 was een gigantische stap vooruit.

 Reageer