Wachten Op De Terugkeer Van Game Of Thrones

Wachten Op De Terugkeer Van Game Of Thrones

Het is alweer een half jaar geleden dat seizoen zes van Game of Thrones onze schermen heeft opgeluisterd, en de fantasy fans beginnen last te krijgen van ontwenningsverschijnselen. Een snelle blik op het internet laat zien dat er steeds meer geruchten rondgaan over wanneer we de terugkeer van Game of Thrones kunnen verwachten, compleet met allerlei artikelen van boeken tot online games, in een poging om een ​​tijdelijke noodoplossing te bieden.

Maar het zou kunnen zijn dat we nu al een datum voor seizoen zeven van deze fantasy-serie hebben, want we kunnen rekenen op een seizoenspremière op 25 juni. Het interessante  is, dat er in plaats van een standaard serie met tien afleveringen, twee kortere series komen die als afsluitende onderdelen van deze epische saga zullen dienen..

En er zijn veel lekken over wat we kunnen verwachten van dit seizoen. Natuurlijk zijn we niet van plan om hier eventuele spoilers te vermelden, maar aangezien het filmen deze maand heeft plaatsgevonden in IJsland, is het te verwachten dat het flink winter wordt!

Seizoen zes liet ons achter met een soort cliffhanger, en nu de tv-serie de boeken van George R.R. Martin al heeft ingehaald, is het wel interessant om te zien waar de HBO-executives ons mee naar toe nemen.

Te meer omdat de fantasy auteur onlangs heeft verklaard dat hij hoopt het Winds of Winter boek af te krijgen voor het eind van 2017, en dus moeten wij leven met het vooruitzicht dat de TV en boekenreeks zich in uiteenlopende richtingen ontwikkelen.

Niet dat dit een probleem zou zijn, want het Game of Thrones universum heeft zich in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid.

En evenals als Telltale Games, een zeer succesvolle episodische serie video games, hebben we ook Game of Thrones  speelautomaten zien verschijnen op de Online Casinos Nederland website, wat maar weer bewijst dat de fans hun fantasy action kunnen krijgen ook buiten het tv-scherm.

Maar terwijl de geruchten over een Game of Thrones spin-off film blijven circuleren, is het nog steeds het televisieprogramma dat het middelpunt van de fantasy franchise blijft.

De verfilming van de serie zal naar verwachting klaar zijn in februari en er zijn al tal van teasers op YouTube waarin figuren als Jon Snow, Arya en Sansa in actie komen.
Verder is al bekend geworden dat Emilia Clarke weer heeft getekend voor de rol van Daenerys Targaryen voor het stevige bedrag van $ 1.1 miljoen per aflevering, waaruit blijkt dat het niet alleen de Game of Thrones speelautomaten zijn die geld genereren uit dit geweldige TV programma!

 Reageer