Trailer Tijd: Jack Reacher

Het zit Tom Cruise niet mee deze week. Katie Holmes heeft de scheiding aangevraagd, omdat Tom van plan was om hun dochter Suri in één of ander eng Scientology kamp te stoppen en nu is Katie met haar dochter ondergedoken in New York en heeft ze ook nog eens de volledige voogdij aangevraagd bij de rechtbank. Maar er is ook goed nieuws voor Tom Cruise, want de eerste trailer voor zijn nieuwe film Jack Reacher is verschenen op het net. In deze boekverfilming speelt Cruise een ex-militair die een vijfvoudige moord onderzoekt. Jack Reacher zal in de bioscopen te zien zijn vanaf 26 december.

beelden: youtube

  9 reacties aan “Trailer Tijd: Jack Reacher”

 1.  

  Jack Reacher is ongeveer 1.90 meter erg breedgeschouderd volgens de boeken. En die laten ze spelen door Tom Cruise? Dat is dus 1 film die ik niet zal zien. Jammer, er kunnen goede films uit de boeken gehaald worden.

 2.  

  Ach ja, Elijah Wood is in het echt ook veel groter dan een Hobbit.

 3.  

  Vergat ik nog te zeggen, ik heb ook iets tegen hem, weet niet wat, ik moet hem gewoon niet. Ik zal ook niet gauw een film met hem zien.

 4.  

  Dan blijft er nog maar één acteur over, Chuck Norris!

 5.  

  Ik denk dat het net zoiets is als Christian Bale als Batman, niet verwacht, maar boven verwachting (vind ik). Ik zou zo 1,2,3 niet een acteur weten die Jack Reacher kan personaliseren. Ik ben geen Chuck Norris fan, maar hij zou het kunnen denk ik.

 6.  

  Ik ken de boeken niet, maar als ik jouw beschrijving zo lees zou The Rock een goede kandidaat kunnen zijn.

 7.  

  sowieso danny trejo

 8.  

  als je de boeken kent, hoef je eigenlijk geen film meer, die valt dan altijd tegen :-))

 Reageer