PrutsFM Geeft Why Him Blurays Weg!!

Vanaf vandaag ligt de komedie Why Him? met Bryan Cranston (hij van Breaking Bad) en James Franco (hij van de Zalando reclame) in de winkels. Nu hoef je niet meteen naar de dvd-boer te rennen om deze film in huis te halen, want…wij mogen van onze vriendjes bij Fox een aantal bluray exemplaren weg geven.

Wat moet je doen om een bluray van Why Him? te winnen? Nou, wij zijn op zoek naar jouw meest beschamende ‘meet the parents’ moment. Dus ben je ooit de badkamer ingelopen terwijl je schoonmoeder net onder de douche vandaan kwam? Of nam je bij de eerste ontmoeting met je schoonpa een fles whiskey voor hem mee, maar was je even vergeten dat hij een herstellend alcoholist is? Niks is ons te gek en wij zullen de meest sappige of schandalige verhalen belonen met een bluray van Why Him? Dus kom bij de reacties maar door met je anekdotes!

PrutsFM Geeft Why Him Blurays Weg!!

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Na het sluiten van de actie op donderdag 27 april om 20.00 uur, wordt er een winnaar gekozen door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen. Bij het achter laten van de reactie is het van belang dat je een geldig e-mailadres gebruikt, via deze weg zullen wij namelijk de winnaars op de hoogte stellen. Dit e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Beelden: youtube.com | Foto: Fox

  3 reacties aan “PrutsFM Geeft Why Him Blurays Weg!!”

 1.  

  Uitgebreid gekookt met veel vlees was ik vergeten dat mijn schoonouders vegetarisch zijn

 2.  

  heb geen probleem met ze
  ze zijn overleden ;]

 3.  

  Bij je eerst bezoek binnenkomen met schoenen vol hondenpoep,en de vloerbedekking zo besmeuren is geen beste eerste indruk

 Reageer