Ben Jij Een Paranormal Activity Winnaar?

Er was aardig wat animo voor onze Paranormal Activity 5 prijsvraag, maar we kunnen helaas niet iedereen laten winnen. Wil je weten of jij één van de winnaars bent?

We stelden jullie de vraag wat jullie nou echt doodeng vonden en degene met het winnende antwoord en die dus een 3D BluRay van Paranormal Activity 5 krijgt is…

Aap tromgeroffel

Anna! En Anna heeft een old school angst, want zij is doodsbang voor:

muizen en spinnen

Anna Gefeliciteerd!! Stuur je contactgegevens even naar contact@prutsfm.nl en dan zorgen wij er voor dat de schijf zo snel mogelijk jouw kant op komt.

En deze actie liep ook op onze Facebookpagina, dus als je daar ook mee gedaan hebt moet je snel gaan kijken of je daar misschien tot de winnaars behoort.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en  hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

 Reageer