Onder Water Unboxing Van De Sony Xperia Z3

Terwijl de hele wereld probeert uit te vinden, wat er nou precies nieuw is aan de iPhone 6, kijken wij even naar de Sony Xperia Z3. Dit telefoontje is namelijk waterdicht. En hoe kan je dat nou beter testen dan in een duikerspak onder water?

beeld: youtube 

  3 reacties aan “Onder Water Unboxing Van De Sony Xperia Z3”

 1.  

  Schreef dit eerder maar het is denk ik niet helemaal gelukt dus hier gaat ie nog een keer….

  Filmpje is best leuk, maar niet helemaal eerlijk. De telefoon moet al eerder uit de doos zijn geweest en sterker nog moet al open zijn geweest om de simkaart en/of batterij in het toestel te plaatsen.
  Als het klepje achter het toestel word los gemaakt is de telefoon niet waterdicht meer.

 2.  

  Yep, de site rammelt aan alle kanten, maar we zijn er mee bezig. Klopt inderdaad Wally dit is helemaal voorbereid. De telefoon blijft waterdicht, dat dan weer wel.

 3.  

  Ja sorry een beetje verkeerd verwoord. Ik bedoel te zeggen dat het moment dat jij het klepje aan de achterkant van het toestel losmaakt je de telefoon op dat moment niet onder water moet houden, want dan gaat ie stuk.

  Wel grappig om dit te vermelden misschien….

  Mijn vriendin heeft bij de service desk van de media markt gewerkt en als mensen hun ”Sony Xperia Z2” terug kwamen brengen omdat het toestel toch stuk was gegaan door waterschade, was Sony altijd heel snel in het zeggen dat het ”de schuld was van de consument en dat het klepje achter de telefoon niet goed was gesloten voordat het toestel in contact met water is gekomen.”
  Dat betekende meteen dat je kon fluiten naar je centen en je toestel….

 Reageer