Review Ninja Turtles Out Of The Shadows

De 2014 remake, of beter gezegd reboot, van de alom geliefde film klassieker Teenage Mutant Ninja Turtles is wat ik noem, een goeie slechte film. Best vermakelijk, maar je wordt gewoon pissig op de film tijdens het kijken. De origin story van The Turtles was ronduit belachelijk, en het feit dat Master Splinter al zijn ninja technieken uit een boek heeft geleerd was een van de slechtst geschreven plot punten van de film. Er was ontzettend veel ruimte voor verbetering, en ik hoopte van harte dat dit te zien zou zijn in het vervolg Ninja Turtles Out Of The Shadows.

 Ninja Turtles: Out Of The Shadows Review

PLOT:In plaats van dat ik je in het kort vertel waar het verhaal over gaat, ga ik alle karakters opnoemen waar The Turtles mee te maken krijgen in deze film. We beginnen met niemand minder dan, Shredder, The Foot Clan met een vrouwelijke generaal aan het hoofd, Bebop, Rocksteady, Baxter Stockman en tot slot werken ze ook nog eens voor Krang. The Turtles krijgen hulp van, Master Splinter, April o’Neil, Vernon Fenwick, nieuwkomer in hockey gear Casey Jones, en een pissige politieagente die puur aanwezig is om het plot vooruit te helpen wanneer dat nodig is.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows Official Trailer #1

Een klacht die ik, en VEEL andere Turtle fans hadden van de 2014 versie, was dat de focus veel te veel lag op April, en te weinig op de Turtles. Je zal mij dus direct op me woord geloven als ik je zeg, dat met zoveel karakters in deze film gepropt, de focus nog minder op de Turtles ligt, en dat het verhaal zo slordig in mekaar zit dat sommige karakters er zeer slecht en onverwachts uitgeschreven worden, om waarschijnlijk terug te keren in het derde deel.

teenage mutant ninja turtles out shadows bebop rocksteady Teenage Mutant Ninja Turtles 2 Trailer: Enter Bebop & Rocksteady

Bebop en Rocksteady

 

Ik heb me uiterste best gedaan om van deze film te genieten. Verstand op nul, en gewoon lekker achterover zitten met me popcorn, en het allemaal maar over me heen laten komen. Een enkele keer heb ik kunnen lachen om de VELE flauwe en kinderachtige grappen, maar meestal vlogen de jokes als ninja sterren langs me heen. 

De mooie Megan Fox als April O’Neil

De actie vond ik ABSOLUUT niet passen bij een film die moet gaan over 4 ”NINJA” TURTLES, het was allemaal veel te groots, en ik denk persoonlijk dat het de film beter had gesierd als het verhaal, gecombineerd met de actie, wat bescheidener was geweest en een stuk minder Transformers-achtig allemaal. De Turtles gebruikten weinig tot nooit hun beroemde ninja wapens, en je hoeft al helemaal geen leuke en goed gechoreografeerde vechtscènes te verwachten tussen de Turtles en één van de vele vijanden.

teenage mutant ninja turtles out of the shadows turtles

De Turtles gebruikten weinig tot nooit hun beroemde ninja wapen.

Ondanks de matige verwachtingen was ik flink teleurgesteld in Ninja Turtles: Out Of The Shadows. Ik was van plan een beetje mild te zijn voor de Turtles, maar na de film een paar dagen te hebben laten bezinken zeg ik COWABUNGKAK! ANDERHALVE STER!

Ninja Turtles: Out Of The Shadows Review

  Een reactie aan “Ninja Turtles: Out Of The Shadows Review”

  1.  

    Hahah zoiets verwachtte ik al toen ik die trailer zag, jammer hoor

 Reageer