Kids Review: BluRay Spons Op Het Droge

Wij zijn in onze review van Spongebob: Spons Op Het Droge misschien iets te streng geweest voor onze vierkante vriend en is hier gewoon sprake van een generatiekloofje. En dus besloten wij de proef op de som te nemen en lieten we een zevenjarig jochie naar deze film kijken.

Voor kinderen is het vaak een hele opgave om een film uit te zitten, omdat ze de aandachtsspanne hebben van een broodje beenham. Dit gaat overigens niet op voor de extreem populaire titels, zoals sommige Disney/Pixar films (handen omhoog als je ook al duizend keer Frozen hebt moeten meekijken), dus was het maar de vraag of ons testpersoontje, Don van 7 jaar, het de volle 90 minuten zou vol houden. Wij planten hem neer op de bank met een beker limonade en een bakje chips, zette een GoPro  voor zijn snufferd om zijn reactie vast te leggen en maakte een time-lapse opname terwijl hij de film zat te kijken.

Wat vindt Don: Hij vind deze Spongebob film erg goed en heeft hem, zoals je in de time-lapse kan zien, met open mond zitten kijken. De scènes met piraat Burgerbaard (een rol van Antonio Banderas) waren af en toe erg spannend, en toen de bewoners van Bikinibroek naar de oppervlakte gingen riep hij uit: “Nu zijn het echte poppen!” Wat wij dan weer een erg grappige opmerking vonden. Don vind de eerste Spongebob film toch nog een stukje beter en daarom zijn het niet vijf, maar vier sterren geworden.

BluRay Review Kids: Spons Op Het Droge

 Reageer