Dit Zijn De Labyrinth Winnaars!!

Het was weer lastig kiezen, maar we zijn er toch weer uit gekomen. En dus kunnen we nu bekend maken wie er een extra kerstkado krijgt dit jaar.

We vroegen jullie naar een persoon die in 2016 veel in het nieuws was en die jullie graag 2017 zien doorbrengen in het Labyrinth van de Goblin King en dit waren de winnende antwoorden:

Anouk ziet graag Albert Verlinde verdwijnen in het Labyrinth:

Sorry Goblin King….. meet Albert Verlinde!

Geert Wilders was ook een populaire keuze, onder andere van Menno:

Wilders natuurlijk! Oh, en Labyrinth is natuurlijk briljant!

De gelukkige winnaars moeten even hun adresgegevens doormailen naar contact@prutsfm.nl en dan komt de bluray van Labyrinth zo snel mogelijk jullie kant op.

Gefeliciteerd!!

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en  hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

OOK LEUK

 Reageer