De Grimm Winnaars Zijn Bekend

Heb jij ook mee gedaan aan onze Grimm weg geef actie? Wij hebben twee winnaars uit de hoge hoed getrokken en die krijgen dus de dvd box van seizoen 4 van Grimm binnenkort in de bus.

Wij vroegen wat jullie favoriete sprookje was en dit zijn de winnende antwoorden:

Drums please

Willow:

Doornroosje, omdat ik ook wel wat rust kan gebruiken:p

En Anna:

Het sprookje van de prins op het witte paard Ik ben hem nog steeds niet tegenkomen

Deze twee winnaars moeten hun gegevens even mailen naar contact@prutsfm.nl en dan komt de boxset zo snel mogelijk jullie kant op. Voor alle mensen die niet gewonnen hebben, houd PrutsFM in de gaten, want hier valt altijd wel wat te winnen. en voor alle niet-winnaars, Grimm Seizoen 4 ligt vanaf nu in de winkels.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!

Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en  hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

Foto: nbc.com

  3 reacties aan “De Grimm Winnaars Zijn Bekend”

 1.  

  gefeliciteert willow en anna

 2.  

  Bedankt! mail van jullie beantwoord met mijn adresgegevens.
  Willow ook gefeliciteerd!

 3.  

  Bedankt! Ik heb mijn adresgegevens gestuurd.
  Jij natuurlijk ook gefeliciteerd Anna!

 Reageer