Ben Jij Een The Last Jedi Prijswinnaar?

De lijnen zijn gesloten! Alle reacties zijn gelezen en beoordeeld en toen brak er een lange discussie uit op de prutsredactie, maar…we zijn er toch uit gekomen. En dus kunnen we de grote The Last Jedi winnaars bekend maken.

Om de Last Jedi prijzen te winnen wilden we weten wie jouw favoriete Star Wars karakter is en waarom? En de antwoorden gingen door alle films heen, met Rogue One als grote afwezige. En ook had niemand het lef om Jar Jar Binks te noemen. Maar welke twee antwoorden gaan er dan met de prijzen vandoor?

De eerste winnaar is Mike, die koos voor Yoda en dat deed met een epistel waar geen speld tussen te krijgen was. Even een paar hoogtepunten:

Yoda, want zeg eerlijk: hoe kan iemand tegen Yoda op… een van de grootste Jedi masters ooit… is Yoda een badass groene ninja samoerai power ranger super saiyan jedi master… Man, man, man, man, man wat een giga badass. Yoda dus.

En het tweede The Last Jedi prijzenpakket gaat naar Peter Stoodel, die het enige hoogtepunt van The Phantom Menace heeft gekozen:

Darth Maul.
Ondanks alle shit die Episode 1 over zich heen heeft gekregen was Darth Maul toch echt wel een absolute bad ass.
En een dubbele lightsaber! Wat kan daar nou tegenop? Okay, Obi-Wan dus. ?

Mike en Peter, gefeliciteerd! Stuur even jullie contactgegevens naar contact@prutsfm.nl en dan zorgen wij dat de prijzen zo snel mogelijk jullie kant op komen.

En heb je nou niet gewonnen, dan is dit misschien een troost voor je: The Last Jedi is vanaf morgen overal verkrijgbaar.

Pas op! Er zijn kleine lettertjes!
Winnaars zijn ook via de mail op de hoogte gesteld en hebben een week om hun persoonsgegevens door te geven aan PrutsFM. Na het verstrijken van deze periode staat het ons vrij om de gewonnen prijs aan een ander en/of op een andere manier weg te geven. Na het verstrijken van deze termijn is het dus niet meer mogelijk om aanspraak te maken op de gewonnen prijs. Prijzen zullen verstuurd worden door een extern bedrijf (zoals bijvoorbeeld Post NL) en PrutsFM kan dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet bezorgde of beschadigde prijzen.

Beelden: youtube.com | Foto: Disney

 Reageer