Vertel Je Gênante Verhaal

Winnen doe je bij…..PrutsFM! We mogen vier machtig mooie Hit & Run pakketten weggeven! Een film met in de hoofdrollen Bradley Cooper, Dax Shepard en de mooie Kristen Bell. Maar waar gaat de film eigenlijk over? Charlie Bronson, een voormalig vluchtauto-bestuurder, rijdt zijn vriendin, naar Los Angeles. Daar is haar een droombaan aangeboden. Probleem! Charlie mag de staat niet verlaten, hij zit in getuigenbescherming. Hit & Run zit ook boordevol gênante humor. Heb jij ook een gênant verhaal? Gebruik deze dan om het Hit & Run pakket te winnen en zet je verhaal bij de reacties! Vanaf 23 augustus in de bioscoop.

Deze actie loopt tot en met 3 september 20.00 uur, zet jouw ongemakkelijke verhaal bij de reacties en win het Hit & Run prijzen pakket!

Na het sluiten van de actie zal een winnaar gekozen worden door de Pruts redactie. Met de winnaar wordt contact opgenomen, zodat we na het ontvangen van de juiste adres gegevens het pakket kunnen verzenden. Zet dus een juist email-adres bij je verhaal, anders kunnen we geen contact met je opnemen! Over de uitslag van de actie valt niet te corresponderen.

  10 reacties aan “Vertel Je Gênante Verhaal”

 1.  

  Ik stel voor dat Noepie eerste een ongemakkelijk verhaal verteld, maar helemaal niks kan winnen….

 2.  

  Het meeste genante was toen ik naar de WC was geweest en buiten kwam en er aan mijn rok nog een sliert wc papier hing.

 3.  

  Ik heb een keer in mijn panty gepoept!

 4.  

  Genant kun je wel zeggen: Toen mijn man zijn ja-woord moest geven, op de lang verwachte bruiloft, liet hij een keiharde scheet!

 5.  

  Ik was eens op een feestje in een café in Utrecht waar lekker doorgedronken werd. Iedereen werd natuurlijk een beetje aangeschoten en op een gegeven moment liep het er op uit dat iemand bier over me heen morstte. In een opwelling gooide ik een chocomel die ik op tafel zag staan naar die persoon toe en toen diegene bukte, stond daar een mevrouw achter met compleet witte kleding aan die op het punt stond om naar een theatervoorstelling te gaan.

  Ze zat natuurlijk compleet onder en ik schaamde me echt kapot. Ik heb me zelden zo ongemakkelijk gevoeld.

 6.  

  Een tijdje geleden was ik op zoek naar een nieuwe bank. Ik had even niet genoeg geld om er een te kopen, maar kende een stel dat van hun bank afwilde. Ik had een busje geregeld om het te vervoeren en ging vol goede moed de bank ophalen.

  Na daar wat gedronken te hebben en de bank ingeladen te hebben, was het tijd om naar huis te gaan. Ik zet het busje in z’n achteruit en rij zo een lantaarnpaal omver! Dat geintje kostte me uiteindelijk meer dan de bank zou hebben gekost en vond het bijzonder genant!

 7.  

  Ik wilde ooit eens met een maatje van mij een grap uithalen bij iemand uit de straat. We hadden het glorieuze idee verzonnen om zoveel mogelijk tuinkabouters en andere nutteloze tuin attributen te verzamelen en dat vervolgens allemaal in de tuin te dumpen van die bewuste straatbewoner. En dat allemaal om 03:00 snachts. Na lang verzamelen en 2 tassen vol te hebben gestouwd, waren we eindelijk bereid de tuin vol te zetten. Wellicht dat iemand ons had spot waarna hij of zij de politie had gebeld. We werden aangehouden en meegenomen. We moesten 12 uur zitten en daarna kregen we een ‘verhoor’. De beste agent wist niets anders dan dat we waren opgepakt voor ‘diefstal’. Uiteraard werden wij apart verhoord en hebben beide nog nooit een agent zo hard zien lachen om ons verhaal. De beste man vond het prachtig, maar kregen alsnog een strafblad voor ‘diefstal’.

  Wat waren wij toch rebelse jochies.

 8.  

  Ik was eens op een feestje. Daar zag ik iemand voor de eerste keer en ik zei tegen hem: “Dude.. ben je stoned, ofzo?”. Hij keek mij geïrriteerd aan en zei: “Nee man, ik heb een lui oog”. En dat bleek inderdaad zo te zijn.

 9.  

  Keep working ,great job!

 10.  

  Nog een paar uurtjes en dan gaat PrutsFM’s ongemakkelijke verhalen wedstrijd hartstikke sluiten!

 Reageer